BBOX er et fullservice reklamebyrå
med hovedvekt på merkevarebygging.
Vi løser alle oppgaver fra strategi til design og utforming.

Vi ønsker å være en trygg partner for våre kunder og bidra til å skape merverdi gjennom vårt arbeid.

Web

BBOX designer og utvikler hjemmesider tilpasset din bedrifts identitet og behov. Webdesigner Eirik Bratlie har jobbet med webutvikling i 8 år og er i tillegg sertifisert Google rådgiver. Vår serverleverandør Buskerudweb AS har vært og er en ekstremt sikker og tilgjengelig partner gjennom alle disse årene. Vi bygger dermed sider med søkemotoroptimalisering og sikkerhet i bakhodet uavhengig av omfanget, og tilbyr alle tilleggstjenester som  E-post, Office365, nettbutikkløsninger, osv.

Design

Design er et viktig virkemiddel for å kommunisere merkevarens identitet og forretningsmessige løfter. Det er lov å tenke annerledes. Sammen med våre kunder finner vi de gode ideene som gir mening. Vi fokuserer først og fremst på at merkevaren skal utvikle tettere relasjoner til sine målgrupper.

Sosiale medier

Facebook, Linked In, Instagram, Snapchat, Twitter og YouTube utgjør alle en viktig funksjon for synlighet av din bedrift. Over 92 % (2018) gjør sine søk på Google som bruker disse kildene i dine søk. Ikke alle sosiale medier er like aktuelle for alle bedrifter, men spiller hver for seg sin funksjon. BBOX er til en hver tid oppdatert på trender og effekt, og ikke minst hva som vil fungerer best for din virksomhet. Vil du bli synlig på nett kommer du ikke utenom sosiale medier.

Trykksaker

Med eget trykkeri sikrer vi at jobben blir utført raskt, effektivt og til en hver tid av høyeste kvalitet. For oss er ingen jobb for liten eller for stor og vi kan håndtere alle former for trykksaker fra visittkort til bøker.

Reklame & Markedsføring

Har du noensinne tenkt over hvordan andre bedrifter når frem i mylderet av konkurrenter og reklamer på nett og klarer å holde hodet over vann i lengre tid? BBOX kan knepene for å nå frem når man ønsker å satse litt ekstra – og holder seg kontinuerlig oppdatert på siste trender og funksjoner. Med en solid strategi i bunn vil det se ut som alt du gjør er gjennomtenkt.

Profilering

Profilering er et godt virkemiddel for å bygge en helhetlig identitet både internt og eksternt. Vi har alle nødvendige produkter til å hjelpe deg med ditt firma’s profil.

 

Skilt/fasadeutvikling

Bildekor

Banner/segl

Messemateriell

Tekstiltrykk

Arbeidstøy

Profilbekledning

Profil/gaveartikler